Adskillige af de nye politikadetter er flyttet til Sønderborg

14. oktober 2017 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Formanden for Sønderborg Pilitiforbund og Erhvervsudvalget, konservative Ole W. Stenshøj glædes på Sønderborgs og politiets vegne over, at der nu er politikadetter i tjeneste ved grænsen.

“En forespørgsel blandt kadetterne, der kommer fra hele landet, har vist, at halvdelen af dem har bosat sig i Sønderborg kommune. Det er meget glædeligt”, siger Ole W. Stenshøj til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rigspolitiet håber og satser på, at flertallet af kadetterne agter at fortsætte karrieren i Politiet, når Uddannelsescenter Vest i Vejle åbnes.

“Og så er det da dejligt, at der allerede er en hel del kadetter i Sønderborg, som kan pendle til Uddannelsescenter Vest”, siger Ole W. Stenshøj, der gennem sine politikerbriller ser på bosætning.

9. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Hvad med badebroen ved Fluepapiret?

9. maj 2024 Samfund

Hvad med badebroen? Sådan er der mange mennesker, der spørger Tom Sivertsen, når de besøger Strandens Ishus Badebroen ved Fluepapiret blev hårdt ramt af efterårets stormflod og i takt med, at foråret gik, så begyndte ejeren af Strandens Ishus at blive bekymret for, om der i det hele taget kommer en ny bro. “Heldigvis har […]

Læs mere...