Tricktyve slog til i Tinglev og Sønderborg

28. oktober 2017 112 Skrevet af: Ole Kæhler

To tricktyve bankede lørdag middag på døren ved en 90-årig kvinde i Tinglev. Tricktyvene udgav sig for at være hjemmehjælpere.

“Kvinden studsede over, de ikke havde noget synligt ID-kort og spurgte efter det”, siger Erik Lindholdt, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD.

Men selvom den ældre dame var vaks, så gik det alligevel galt.

“Den ene tricktyv sagde, hun skulle hente ID-kortet i bilen. Den ældre dame blev distraheret, og det lykkedes den anden tricktyv at komme ind i huset og stjæle penge”, siger Erik Lindholdt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tricktyvene slap afsted med cirka 2000 danske kroner og 35 euro. De beskrives som to kvinder i alderen 25-30 år. Den ene var mørk i huden og spinkelt bygget. Den anden var dansk udseende og kraftig bygget. Kvinderne kørte i en bil, men politiet har ingen oplysninger om køretøjet.

Vagtchefen fortæller, at politiet ved 13-tiden fik en anmeldelse om et lignende tilfælde i Sønderborg.

Der har de intet signalement på tricktyvene.

15. maj 2024 112, Sønderborg

Stor udrykning til havnen i Sønderborg

15. maj 2024 112

Onsdag eftermiddag kørte politiet med udrykning gennem Sønder Havnegade og hen til kajen ud for Havbogade. Der var også kaldt ambulance, lægebil og Beredskab Sønderborgs reddere var også kommet. “Vi havde fået en melding om en drukneulykke, men da vi kom frem, kunne vi se en person, der svømmede mod den anden side af Alssund. […]

Læs mere...