Kallehave Stål og Montage – nomineret som Sønderborg Gazelle 2017

29. november 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Kallehave Stål og Montage i Nordborg er med i rækken af nominerede virksomheder, der den 7. december kan få Åretes Gazellepris fra Sønderborg Vækstråd.

Det skriver Vækstrådet i en pressemeddelelse.

Virksomheden blev etableret i 2010, hvor Jan Kallehave efter en periode som freelance smed/vvs’er i første omgang begyndte at løse opgaver for private kunder. Allerede i virksomhedens første leveår tilbød Kallehave at løse en større erhvervsopgave på Egevej i Nordborg for 700.000 kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kallehave fik opgaven.

Nu – godt syv år senere og med 35 ansatte i virksomheden – laver virksomheden af mange forskellige opgaver til erhverv og private.

” Vi er ordreproducerende og har egen tegnestue, der kan visualisere kundernes ønsker. Vi har godt fat i byggebranchen og arkitekter og løse mange konstruktionsopgaver”, siger Jan Kallehave i en pressemeddelelse.

Alsik og den ny biograf

Hotel Alsik er virksomhedens største projekt hidtil. Jan Kallehave er stolt over og glad for at have fået opgaven, som omfatter alt konstruktionsstål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye biograf, som bygges i Borgen, er også landet i Kallehaves ordrebog.

”Vi har brugt ca. 100 tons stål til det store smedeprojekt, der også omfatter 1600 m2 facadeopbygning”, siger Jan Kallehave.

På spørgsmål om hvad kan andre lære af Kallehave Stål og Montage svarer Jan Kallehave:

”Du skal ikke være bange for at tage chancer. Kom ud og vær om dig. Ring ud til kunderne og opsøg kunderne direkte. Jeg har ikke brugt penge på annoncer. Og så er det godt at ansætte folk, som er bedre end dig selv og har andre kompetencer”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til Årets Business Event den 7. december på Det Blå Gymnasium vil Allan Schøne fra EY – med udgangspunkt i regnskabstal – begrunde, hvorfor Kallehave Stål og Montage er nomineret som Sønderborg Gazelle 2017.