Byrådet har en plan der skal få virksomheder til Sønderborg

30. november 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Der er fokus på at tiltrække flere virksomheder og arbejdspladser til Sønderborg og der mangler især nye virksomheder til den eksisterende energi-klynge.

Der skal fortsat vækstes og skabes nye arbejdspladser i Sønderborg.

Derfor støtter byrådet bedre rammevilkår for erhvervslivet, som også er formuleret i Erhvervsfremmestrategien.

Mange virksomheder er dog ikke klar over Sønderborg-områdets styrker indenfor energieffektivitet, energiteknologi og CO2 reduktion. Derfor er der nu sat gang i tre indsatser med fokus på tiltrækningen af nye virksomheder, som tager afsæt i områdets grønne profil og udvikling af de eksisterende virksomheder i området.

Artiklen fortsætter under annoncen

De tre indsatser handler om opbygningen af et lokalt netværk af ambassadører, promovering af Sønderborg-området på fagmesser ved hjælp af materiale fra markedsføringsværktøjskassen samt direkte henvendelser til virksomheder lokalt og nationalt.

”Sønderborg-området er helt unikt i forhold til vores grønne profil og de mange energirigtige løsninger. På baggrund af vores resultater indenfor ProjectZero-visionen, er det naturligt at gøre en indsats her, så vi i højere grad kan profilere os overfor nye virksomheder, der nemt kan matches med vores område”, siger formanden for erhvervsudvalget, Ole Wandahl Stenshøj i en pressemeddelelse.