2017 blev også et år med fremgang for Fynshav-Bøjden-færgen

9. januar 2018 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Færgeruten Bøjden-Fynshav har vækst for fjerde år i træk.

Det viser rederiet Færgens trafiktal for 2017.

Ganske bemærkelsesværdigt er det fjerde år i træk, at rutens trafik overgår sig selv.

Antallet af overførte personbiler viser, at i alt 132.777 personbiler blev overført på ruten mellem Bøjden og Fynshav i 2017. Det er en stigning på 1,9 procent i forhold til 2016, der også var et år med vækst.

Også i antallet af overførte passagerer er der vækst at spore i AlsFærgens trafiktal for 2017. I alt er 343.492 passagerer blevet overført, hvilket er en stigning på 3,7 procent i forhold til 2016.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Opmærksomheden omkring de danske øer er generelt stigende, men Bøjden-Fynshav adskiller sig i den forbindelse ved ikke at være drevet af turisme. Ruten fungerer i stedet som et alternativ til trængslen på motorvejene, og vi kan se en tydelig sammenhæng mellem, at jo større presset bliver på motorvejsnettet, jo flere vælger i stedet genveje som Bøjden-Fynshav, fordi mange simpelthen ikke gider at sidde i kø”, siger Lindy Kjøller, salgs- og marketingchef i rederiet Færgen i en pressemeddelelse.

7. maj 2024 Politik, Sønderborg

Unge kom med deres bud på et byrum på DSB-grunden

7. maj 2024 Politik

På DSB-grunden, som også huser Ungdomshuset Mejeriet, skal der bygges et kollegie og der er lavet et skitseforslag, som viser, hvordan det kan komme til at se ud. “Det forslag er sendt i udbud og så venter vi og ser, hvem der vil købe grunden og bygge”, sagde byrådsmedlem Didde Lauritzen på en ungeworkshop i […]

Læs mere...