Nu kan du både tanke og vaske bilen hos OK i Ragebøl

12. januar 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag åbende Brugsen Als og Sundeved for vaskeanlægget og benzinstanderne ved busterminalen i Ragebøl – og man regner med, at der bliver vasket op imod 100 biler både fredag og lørdag.

“En vask i vores svanemærkede, klimarigtige anlæg, der er udstyret med solceller og genanvender de 30 liter vand, der bruges på hver bil, koster bare en krone og der er allerede kø”, siger direktør for Brugsen på Als og Sundeved Lars G. Andersen til SønderborgNYT.

“Brugsen bakker bestemt op omkring ProjectZero-visionen”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ingen tilfældighed, at Brugsen har valgt at placere en tankstation ved busterminalen i Ragebøl.

Direktør Lars G. Andersen ved OK vaskeanlægget i Ragebøl.

“Vi mener, der manglede en tank tæt ved motorvejen, hvor der nu kan handles både benzin, diesel og gas”, siger direktøren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der dukkede en del mennesker op til åbningen fredag middag og de blev beværtet med pølser fra Jespers Pølsevogn og kakao fra Brugsen.

Mange bilister fandt sig en plads i den lange kø til vaskeanlægget.

6. maj 2024 Samfund, Sønderborg

610 skoleelever klar til alkoholfri sidste skoledag

6. maj 2024 Samfund

Flere end 600 elever er tilmeldt det alkoholfrie sidste skoledags-event for alle afgangselever i folke-, privat- og friskoler i Sønderborg Kommune. Arrangementet foregår fredag den 17. maj på Ringriderpladsen i Sønderborg fra kl. 12-16.30. Afgangseleverne i grundskolerne i Sønderborg Kommune har taget rigtig godt imod arrangementet om fælles, sidste skoledag. For i skrivende stund er […]

Læs mere...