OK-tankstationen i Guderup lukkes i en periode

18. januar 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

OK-tankstationen i Guderup står overfor en modernisering.

Derfor vil benzin- og dieselstanderne være lukkede i den periode, byggeriet står på. Kunder henvises i perioden til OK-stationerne i Augustenborg.

Brugere af OK-tankstationen på Østergade i Guderup kan se frem til et mere moderne anlæg. Mandag i uge fire påbegyndes en større modernisering af stationen, og det danske energiselskab forventer, at der vil være lukket for ‘hanerne’ i fire uger.

OK har i alt mere end 660 tankstationer i landet, og i de fire uger, hvor moderniseringen er i gang, er der heldigvis flere alternativer i nærheden. Brugsforeningen Als & Sundeved driver flere OK-stationer i området.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi beklager selvfølgelig den ulejlighed, lukningen giver i perioden. OK er godt repræsenteret på Als og vi henviser til stationerne i Augustenborg samt i Nordborg og Fynshav, som er de nærmeste alternativer til Guderup,” siger Per Aagaard Ernst, distriktschef i OK.

7. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Hør foredrag om udfordringer ved høretab og få gode råd

7. maj 2024 Samfund

Høreforeningen byder alle velkommen til et foredrag med psykolog Camilla Carlsen Bechsgaard tirsdag den 14. maj 2024, fra klokken 14 i Frivillighedens Hus i Sønderborg. Camilla Carlsen Bechsgaard er cand.psych.aut. tilknyttet Høreforeningen som psykolog, og hun vil fortælle om udfordringer og give gode råd vedrørende høretab. Til arrangementet forefindes teleslynge og skrivetolke, og det koster […]

Læs mere...