Ungdomsrådet er klar til at fordele 100.000 kroner

25. januar 2018 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

At blive årets Ungdomskommune er en udnævnelse, som Sønderborg Kommune med stolthed modtog sidste år. Men den forpligter også. Blandt flere tiltag har byrådet derfor bevilget 100.000 kr. til en pulje, som Ungdomsrådet kan bevilge støtte til aktiviteter med.

“Sønderborg modtog Ungdomsprisen som en anerkendelse af, at der gøres en stor indsats for ungdommen, og at unge inddrages i beslutninger, der vedrører os. Det arbejde skal gerne fortsætte, og derfor har Byrådet valgt bl.a. at reservere 100.000 kr. til aktiviteter og events, som er målrettet unge. Jeg håber, der er mange, som har lyst til at sætte events eller helt nye aktiviteter i søen, eventuelt med hjælp fra puljemidlerne. Så søg endelig”, siger Ungdomsrådets formand, Niklas Damsgaard Rahr, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er Ungdomsrådet, som egenhændigt råder over puljen og dermed tager stilling til de ansøgninger, der kommer om at få del i puljemidlerne. Man sender sin ansøgning med beskrivelse af aktiviteten til rådet enten via dets facebookside SUR – Sønderborg Ungdomsråd eller på en mail til [email protected]

Ungdomsrådet tager løbende stilling til ansøgningerne, så er der ikke nogen egentlig deadline. Det betyder samtidig, at puljen efterhånden vil blive tømt, så det kan anbefales at sende sin ansøgning først på året.

Artiklen fortsætter under annoncen