Betina Gervig Marnow fortæller om Stemmer fra Venus – et liv med autisme

25. januar 2018 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Den 8. februar kl. 18.30 kan du i det tidligere Møller og Co. i Jyllandsgade, høre foredraget  Stemmer fra Venus – om livet med en autismespektrumsforstyrrelse.

Det er tidligere folkeskolelærer, Betina Gervig Marnow, som fik diagnosen for fem år siden, der fortæller om de erfaringer, som hun har gjort sig.

Foredraget er ganske gratis, men der vil være mulighed for at købe et signeret eksemplar af Betina Gervig Marnows bog for 125 kr.

Foredraget varer ca. halvanden time og vil især kredse om det autistiske menneskes opfattelse af følelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kan både være følelser i mig selv og i mine børn og hvordan der ofte sker misforståelser, når mennesker – med og uden autisme – skal forsøge at forstå hinanden.

Det er en meget personlig fortælling, og Betina Gervig Marnow kommer vidt omkring og berører bl.a. parforhold, venskaber, forældreskab, sorg og arbejdsliv.

Tilmelding via mail: [email protected] eller SMS: 27646900

5. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Morsom Brecklings Bogcafé med Bent Jensen

5. maj 2024 Kultur

Flere end 200 mennesker indfandt sig søndag eftermiddag i Sønderborghus, hvor Brecklings Bogcafé havde besøg af LINAK-ejer Bent Jensen til en samtale om bogen, Den bedste idé, der handler om netop Bent Jensen og LINAK. Vanen tro tonede Allan Breckling alene frem på scenen og bød velkommen, hvorefter Bent Jensen kom ind – og han […]

Læs mere...