CykleMotion Sønderborg er blevet mere klimarigtige

1. februar 2018 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

ZEROsport er målrettet idrætsanlæg og foreninger med eget klubhus, der ønsker at spare på energien. ZEROsport er et fælles udviklingsprojekt for Fritidsafdelingen i Sønderborg Kommune og ProjectZero.

Initiativet er skridt i ambitionen om et CO2-neutralt Sønderborg i 2029. Med programmet kan idrætsanlæg og foreninger med eget klubhus deltage aktivt i at bruge energien effektivt. Det kan ske gennem opmærksomhed og daglig energiledelse i bygningen og gennem aktiv inddragelse af brugerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den bæredygtige transport dækker over alle former for transport, hvor mennesket i sig selv er energikilden, som f.eks. cykling, skriver ProjectZero på hjemmesiden.

CykleMotion Sønderborg fortæller, at: Certificeringen er kommet istand ved en række tiltag.

Eksempelvis  efterisolering – installation af varmepumper – udskiftning af el-pærer til LED-pærer – så elforbruget til belysning faldt fra fra 50-60w til 5w-6w – en besparelse på 12 procent på el-regningen.

6. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Hotel Alsik fejrer sine første fem år

6. maj 2024 Erhverv

I dag, mandag, er det fem år siden Steigenberger Alsik Hotel & Spa åbnede dørene for gæster – og frem til torsdag fejres fødselsdagen med en række supergode fødselsdagtilbud. I dag står Hotel Alsik som et fyrtårn på Byens Havn. ”Det var ikke let at finde frem til navnet til hotellet. Vi er jo nogle, […]

Læs mere...