A. P. blev fejret i haven af familie og 130 gæster

23. august 2015 Samfund
A. P. Hansen, 85 år ung.

A. P. Hansen, 85 år ung.

Et forsigtigt skøn er, at omkring 130 mennesker søndag eftermiddag lagde vejen forbi hos A. P. Hansen for at ønske tillykke med hans 85 år. Og fødselaren havde travlt med at give hånd og veksle små humoristtiske bemærkninger med flest muligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var ikke alene håndtryk og bemærkninger, som A. P. havde travlt med. En venlig sjæl havde giver ham en hel kasse bananer – og A. P. gjorde en særdeles flittig indsats for at få dem afsat hurtigst muligt.

Vandvej taget i brug

Det er ikke noget særsyn, at gæster ankommer i bil. Men hos A. P. var der også gæster, der havde valgt vandvejen. John Lohff og Viggo Ravn havde dere fruer med til Sandbjerg ad vandvejen og Nydamsbåden lagde også til ved A. P.s bro.

“Velkommen til at gå planken ud”, sagde A. P. Hansen til de mange roere, da planken mellem båd og bro var på plads.

Artiklen fortsætter under annoncen

Musikere fra Sønderjyllands Symfoniorkester trak fødselaren selv til huse. De var for enden af et megalangt gavebånd, som A. P. skulle rulle ind. Deres gave var nogle musiknumre.

Partifæller, familien, politikere og mange andre, der på den ene eller anden måde er en del af den tidligere borgmesters ildsjælearbejde, kom for at hylde den travle mand, hvis hjerte brænder lystigt og energisk for kulturen.

Der var bred enighed om, at Sønderborg ville være fattigere uden ham.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...