Åbent hus hos Danmarks civile Hundeførerforening i Broager

4. august 2019 Kultur

For første gang holder hundeklubben DcH-Broager Åbent Hus/Hundens dag i Broager

Det sker søndag den 18. august kl. 10.00 – 14.00 på Ringriderpladsen i Broager, skriver foreningen i en mail til SønderborgNYT.

Vi har tidligere været repræsenteret ved Kulturnatten i Sønderborg, Ringriderfesten i Sønderborg, Idrætsugen i Nybøl og skal i år også deltage i Naturens dag på Universe.

Til vores Åbent Hus har vi tilrettelagt et program, hvor vi viser forskellige grene af hundetræning bl.a lydighedstræning, rally og agility, men også hundetricks er på programmet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil være mulighed for at få snak med en dyrlæge, få information omkring forsikring af hunden og få en snak med klubbens trænere og høre, hvad vi kan tilbyde.

Fitness for hunde

På dagen viser og fortæller vi omkring vores nye tiltag – Fitness for din hund – hvor man i træningen bl.a. bruger store og små træningsbolde i forskellige størrelser og former.

Vi har på dagen bestilt en fotograf, så alle der har lyst, kan få deres hund fotograferet helt gratis og samtidig deltager man i konkurrencen, hvor der er præmie til dagens sødeste hund.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil være goodiebags til de 25 første, der møder op med hund og der vil være forskellige aktiviteter og konkurrencer for hund og deres ejer.

Af andre tiltag på dagen vil der være tombola, lær at flette et hundelegetøj, og der vil være mulighed for at købe noget at spise og drikke.

Programmet for dagen kan findes HER PÅ på vores HJEMMESIDE.

Vi håber, at rigtig mange har lyst til at kigge forbi med deres hund.

Om DcH Broager

DcH står for Dansk civile Hundeførerforening, hvor Broager er en lokalforening under DcH-Danmark. Vi træner alle lovlige hunderacer også hunde uden stamtavle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Siden 1995 har DcH-Broager trænet hunde og hundefører på Ringriderpladsen i Broager. Her tilbyder vi træning af hvalpe, rally, agility og lydighed på mange niveauer, men også træningen og aktivering af ”familiehunden”er blevet en stor succes. Vi udbyder desuden kurser i Nosework, Fitness og hundetricks.

DcH-Broager har i alt 11 instruktører, der alle har en instruktøruddannelse, og vi efteruddanner os hele tiden for at sikre, at kunne tilbyde den bedst mulige træning.

På årsbasis har vi ca. 160 medlemmer og er en af de tre største klubber her i Sønderjylland. De sidste 10 år er vores medlemstal steget med over 50 procent og vi vækster fremadrettet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...