Åbent hus hos Nordals Motorsport

15. maj 2022 Sport
Motocross på Nordals. Foto: Birgitte Bøge
Motocross på Nordals. Foto: Birgitte Bøge

Kunne du tænke dig at prøve at køre motocross? Og er du klar til foreningsliv, fart, spænding, fysiske udfordringer, fællesskab, venskaber og frisk luft, som blot er nogle af elementerne i en sport, der også er mentaltræning på højt plan, samt sjov og leg, skriver Nordals Motorsport i en pressemeddelelse.

Motocross er for enhver mellem 3 og 70+, uanset køn, højde og drøjde. Motocross er en sport, der går i blodet på dig, træner din balance, flytter din komfortzone og udvikler dine sociale færdigheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nordals Motorsport holder åbent hus for både børn og voksne lørdag den 28. maj fra 13-17 på Vesterlundbanen, Færgevej i Nordborg. Her kan du få prøvet om motocross er noget for dit barn eller for dig.

Der er mulighed for at prøve en tur på en crossmaskine, høre mere om klubben og opleve klubbens stærke og hyggelige fællesskab. Der er også pølser på grillen og kaffe på kanden.

Kom og mød motocross-klubbens medlemmer. Vi glæder os til at se jer til en hyggelig eftermiddag!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...