Åbne korprøver og optagelsesprøve i Sønderjysk Pigekor og Drengekor

2. januar 2020 Kultur

Sønderjysk Pigekor og Drengekor er klar til at skyde 2020 i gang og vil gerne invitere interesserede børn til at deltage i korets “åbne korprøver” onsdag den 8. – 15. og 22. januar kl. 16.30-17.30 i Det Sønderjyske Sangcenters lokaler i Sønderborg Kaserne.

“Tilmelding er ikke nødvendig – man møder bare op og må gerne tage mor eller far med”, fortæller chefdirigent Mette Rasmussen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Man kan også melde sig direkte til optagelsesprøve i koret på vores hjemmeside”, siger dirigenten og fortsætter:

“Det er ikke farligt at gå til optagelsesprøve og selv om man måske er lidt nervøs, kan vi sagtens danne os et indtryk af børnenes stemmer. Faktisk synger langt de fleste børn rigtigt godt – de ved det bare ikke selv. Især drenge bliver tit overraskede over, hvad deres stemme kan”, siger dirigenten.

Optagelsesprøven foregår fredag den 17. januar, og her er tilmelding nødvendig.

“Vi har plads til piger i alderen 3-12 år og drenge i alle aldre. Vores store ønske er at udvide drengekoret med en stor gruppe drenge, hvis stemmer allerede har været gået i overgang, så vi får et ekstra klanglag ovenpå de yngre drenge. De yngste børn mellem 3 og 6 år skal ikke til optagelsesprøve – bare kom og syng med”.

“2020 rummer en række større koncertbegivenheder for koret.

“Ikke mindst genforeningsjubilæet kommer til at stå centralt i vores koncertkalender, og det bliver et superspændende år for vores sangere”, siger Mette Rasmussen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk