Åbne korprøver og optagelsesprøve i Sønderjysk Pigekor og Drengekor

2. januar 2020 Kultur

Sønderjysk Pigekor og Drengekor er klar til at skyde 2020 i gang og vil gerne invitere interesserede børn til at deltage i korets “åbne korprøver” onsdag den 8. – 15. og 22. januar kl. 16.30-17.30 i Det Sønderjyske Sangcenters lokaler i Sønderborg Kaserne.

“Tilmelding er ikke nødvendig – man møder bare op og må gerne tage mor eller far med”, fortæller chefdirigent Mette Rasmussen i en pressemeddelelse.

“Man kan også melde sig direkte til optagelsesprøve i koret på vores hjemmeside”, siger dirigenten og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er ikke farligt at gå til optagelsesprøve og selv om man måske er lidt nervøs, kan vi sagtens danne os et indtryk af børnenes stemmer. Faktisk synger langt de fleste børn rigtigt godt – de ved det bare ikke selv. Især drenge bliver tit overraskede over, hvad deres stemme kan”, siger dirigenten.

Optagelsesprøven foregår fredag den 17. januar, og her er tilmelding nødvendig.

“Vi har plads til piger i alderen 3-12 år og drenge i alle aldre. Vores store ønske er at udvide drengekoret med en stor gruppe drenge, hvis stemmer allerede har været gået i overgang, så vi får et ekstra klanglag ovenpå de yngre drenge. De yngste børn mellem 3 og 6 år skal ikke til optagelsesprøve – bare kom og syng med”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“2020 rummer en række større koncertbegivenheder for koret.

“Ikke mindst genforeningsjubilæet kommer til at stå centralt i vores koncertkalender, og det bliver et superspændende år for vores sangere”, siger Mette Rasmussen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...