Åbningsfest med gode oplevelser i det nye Aldi

25. oktober 2018 Erhverv

Kom og oplev den nye Aldi på Grundtvigs Plads , når butikken fredag den 9. november fra kl. 8 inviterer til massevis af gode oplevelser for hele familien.

De morgenfriske vil blive forkælet med gratis kaffe og lækkert bagværk, mens børnene kan gå på bogstavsjagt i den nyindrettede butik og deltage i konkurrencen om at vinde en kæmpe pose med slik.

Op ad dagen kan de mindste besøgende desuden opleve en kærlig julemand tage imod juleønsker, mens der vil blive serveret gløgg og æbleskiver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil desuden være mulighed for at opleve en ballonmand trylle ønsker for store og små frem, ligesom der vil være mulighed for at pynte julebag med butikkens egen bake-off.

Ved kassen vil der hele dagen blive uddelt skrabelodder til alle kunder, og der er hele 800 præmier i spil.

”Vi har glædet os utrolig meget til at slå dørene op til den nye butik og se vores kunder gå på opdagelse i den. Vi håber derfor at se så mange som muligt til vores store åbningsfest, hvor der er arrangeret sjove aktiviteter for hele familien”, siger butikschef Tommy Steger i en pressemeddelelse.

Helt nyt butikskoncept

Festlighederne sker i forbindelse med, at Aldi kan fejre åbningen af et helt nyt butikskoncept. Nu vil Aldi byde på en unik og moderne indkøbsoplevelse – og samtidig tilbyde de skarpeste priser.

Kernen i butikken vil fremadrettet være et stort udvalg af fersk kød, frisk frugt og grønt i høj kvalitet, en indbydende atmosfære og et bredt udvalg af økologiske og fairtrade-produkter.

Derudover vil man kunne finde hjælp til dagligdagen med inspirerende temaområder og en convenience-reol med et bredt udvalg af hurtige snacks, færdigskåret salater og færdigretter – kort sagt en helt ny butik med masser af lys og indbydende farver, men til samme lave priser.

Aldi vandt tidligere på året Politikens store discountpristjek af 36 udvalgte basisvarer, foran de øvrige discountbutikker.

I 2018 har Aldi også vundet TÆNK’s pristjek af økologisk frugt & grønt, og sidste år Politikens discountpristjek på økologiske varer.

”Vi har fastholdt de samme lave priser som ved den gamle Aldi, men udover det er næsten alt ændret. De helt nye rammer skal give kunderne en ekstra god indkøbsoplevelse, hvor man nu kan fylde vognen med danske grøntsager, økologiske varer og kød i en høj kvalitet”, siger butikschef Tommy Steger om det nye koncept.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...