Årets Gazellepris gik til det tidligere TeleBilling

8. december 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

 

Inden Hansen Technoligies blev kåret som vinder af årets Gazellepris på Årets Business Event 2016, forklarede revisor Allan Schøne lidt om, hvordan finalisterne og den endelige vinder blev valgt.

“Der skal være en periode på tre år, hvor der signaleres fremgang og så må der ikke være regnskaber med røde tal”, sagde Allan Schøne og gennemgik herefter tallene for hver af finalisterne.

De nominerede var – sidste års vinder – ipnordic, Beka Auto, Petersen Tegl,  Helsam og Hansen Technologies, det tidligere TeleBilling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vinderen er Hansen Technologies”, sagde Allan Schøne og herefter takkede Dennis Vestergaard fra vindervirksomheden:

“Tak for prisen og det er jo en pris, hvor de tørre tal tæller. Og de tal siger jo, at vi har de rigtige produkter og vi har tilfredse kunder”, sagde Dennis Vestergaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...