Årets Gazellepris gik til det tidligere TeleBilling

Arkivfoto
Arkivfoto
8. december 2016 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Inden Hansen Technoligies blev kåret som vinder af årets Gazellepris på Årets Business Event 2016, forklarede revisor Allan Schøne lidt om, hvordan finalisterne og den endelige vinder blev valgt.

“Der skal være en periode på tre år, hvor der signaleres fremgang og så må der ikke være regnskaber med røde tal”, sagde Allan Schøne og gennemgik herefter tallene for hver af finalisterne.

De nominerede var – sidste års vinder – ipnordic, Beka Auto, Petersen Tegl,  Helsam og Hansen Technologies, det tidligere TeleBilling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vinderen er Hansen Technologies”, sagde Allan Schøne og herefter takkede Dennis Vestergaard fra vindervirksomheden:

“Tak for prisen og det er jo en pris, hvor de tørre tal tæller. Og de tal siger jo, at vi har de rigtige produkter og vi har tilfredse kunder”, sagde Dennis Vestergaard.

15. april 2024 Samfund, Sønderborg

Vikingeklubben åbner

15. april 2024 Samfund

Vi åbner Vikingeklubben igen på fredag kl. 06:00, oplyser bestyrelsen. Søndag fra kl. 12-14 er der officiel indvielse med øl og pølser til medlemmerne. Klubben har været lukket siden stormfloden, hvor skaderne på bygningen var omfattende. Vægge blev ødelagt, klinker flået af gulvet, døre og brusevægge blev revet ud. El-installationer stod under vand, højvandsskotter var […]

Læs mere...