Årets MIF’er er Albert Davidsen – frivillig gennem mere end 25 år

17. august 2019 Augustenborg

Lørdag aften blev der hygget med fællesspisning i Midtals Idrætsforening, hvor omkring 120 augustenborgere sad med ved bordene, mens en gruppe børn syntes, det var meget sjovere at spille fodbold i den anden ende af hallen.

“I aften er det hyggeaften og så skal vi kåre Årets MIF’er”, sagde Peter Thomsen, der selv har været yderst aktiv i MIF gennem cirka 25 år.

“Og Årets MIF’er en kæmpe, når det drejer sig om frivilligt arbejde og gennem mere end 25 år har han bidraget på rigtigt mange måder”, sagde Peter Thomsen. Årets MIF’er er en af dem, man bare kan ringe til og så melder han sig klar.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Han har været med til at lave halfester, passet bar og stået for mad, når der er revy, han har været træner i damefodbold, stået for boderne til En Søndag på Als og han har været med i fodboldbestyrelsen”, sagde Peter Thomsen og kaldte Albert Davidsen, så han kunne få et klubhalstørklæde, et diplom og en kuvert.

Peter Thomsen sagde til SønderborgNYT, at det er foreningens måde at sige tak på.

“Det er så vigtigt at huske at sige tak”.

Og Albert Davidsen var rigtigt glad.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er jo en tak og et skulderklap”, sagde han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Kultur, Sønderborg

I Christianskirken hørte børnene at Jesus er meget ældre end julemanden

7. december 2022 Kultur

Onsdag morgen var børn fra sognets børnehaver, vuggestuer og dagplejere til julegudstjeneste i Christianskirken. Børn fra børnehaven Goethesgade gik Lucia og børn fra børnehaven Toften lavede krybbespil. Sognepræst Lars Astman Smedemark fortalte om julen og organist Ilona Lobmayer spillede. Tove Holm sang for og fungerede også som ‘færdselsbetjent’, så engle, hyrder og andre kom rigtigt […]

Læs mere...