Årets store studenterbadedag hitter på Rådhustorvet

24. juni 2015 Samfund

topVi danskere elsker traditioner, det være sig af den ene eller den anden art. En tradition mange ser frem til her i Sønderborg, er den årlige badedage for studenter, der foregår i springvandet foran rådhuset. Traditionen tro samledes studenterne også i år ved springvandet. Nu er tiden med blækregninger og danske stile overstået, og tiden er kommet til at fejre og feste. De nyudklækkede stundeter kom kom sivende fra alle verdenshjørner, og pludselig, uden varsel, brød van(d)videt løs, den første student blev hevet i vandet. Den stakkels student kæmpede en brav kamp, men det er ikke nemt at undgå at komme ud og svømme, når 4 – 5 kammerater har besluttet at man skal have en dukkert. Nu hvor der var taget hul på svømmeundervisngen, røg den ene efter den anden en tur i badet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kunne du tænke dig at se hvordan en våd student ser ud, så følg linket til vores store billedgalleri fra dagens svømmeundervisning for studenter.

galleri

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...