Aase Bonde: Gallakjoler fra Laila Helt skal sikre en indtægt til afrikansk kvinde

16. december 2018 Augustenborg

Aase Bonde fra Augustenborg har gennem en årrække hjulpet i Burkina Fasso. Blandt andet med at sikre drikkevand, skaffe tandlægeudstyr, lægeudstyr og også mange andre ting.

Og nu er målet også at hjælpe en enlig afrikansk mor i gang, så hun kan sikres en fast indtægt.

“Jeg er så heldig, jeg har fået nogle flotte galla-kjoler og en brudekjole fra Laila Helt Brudekjoler og jeg tænker, der kan tjenes penge på at leje dem ud”, siger Aase Bonde, der allerede har en idé om, hvem der skal have kjolerne og dermed grundlaget for en forretning.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men jeg ved ikke, om hun kan sy – og det er jo et krav, når kjolerne skal rettes ind eller ud, så de passer”, siger Aase Bonde, der inden længe rejser til Burkina Fasso igen. Kan kvinden, hun har i kikkerten, ikke sy, så skal der findes en anden modtager.

Kufferterne med de flotte kjoler er ved at blive pakket, så de elegante kjoler kan komme ned og gøre gavn.

“Og det er ikke kun de velhavende kvinder i Burkina Fasso, der klæder sig flot. For dem handler det om værdighed, at man er flot i tøjet – og værdigheden værnes der om”, siger Aase Bonde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. august 2022 Kultur, Sønderborg

Årets Thorleif blev givet til direktørparret i Nykøbing F-revyen

14. august 2022 Kultur

Fredag var Leif Maibom hyret som konferencier og gæsteunderholder sammen med en skøn flok af andre revykolleger i forbindelse med fejringen af Nykøbing F-revyens 110 års jubilæum. Alt var planlagt nøje af revyen direktør Mickey Holland Pless. Og dog! For da finalen nærmede sig, ændrede Leif Maibom programmet og kaldte fru Maibom – Johnna – […]

Læs mere...