Aase Nyegaard: Uddannelser og arbejdspladser får flere til at flytte hertil

10. januar 2018 Politik

Aase Nyegaard fra Fælleslisten er meget tilfreds med de politiske aftaler, der er lavet for de kommende år – og der er flere ting med i aftalerne, som er vigtige for Fælleslisten.

“Blandt andet er vi enige om, vi skal mere i dialog med borgerne og der skal udvikles på en måde, så borgerne føler ejerskab”, siger Aase Nyegaard.

Der kommer fokus på blandt andet handel og turisme og det er også glimrende, mener Aase Nyegaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er en flot natur omkring Sønderborg, men den kan vi ikke leve af og den får ikke nogen til at flytte hertil, så handel og turisme, der giver arbejdspladser er vigtigt”, siger Aase Nyegaard. Hun tilføjer at netop arbejdspladser og uddannelser er det, der får flere til at vælge Sønderborg.

Inden længe skal Aase Nyegaard og den kommende Teknik- og Miljødirektør, Bjarke Eriksen, en tur rundt i kommunen.

“Vi skal en tur rundt og se os omkring, så vi kan gøre en indsats for en kommune i balance. Indsatsen er allerede i gang og vi kan jo ikke lave alting på en gang, så vi kigger og drøfter, hvad der skal ske indenfor den nærmeste fremtid”, siger Aase Nyegaard, der har formandsposten i Teknik- og Miljøudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun sætter også pris på, der skal laves en arkitektur-politik.

“Og så er det ingen hemmelighed, at der render børn og unge rundt i byen, selvom de burde være i skole. Vi har aftalt, at det er et problem, som vi skal have løst”, siger Aase Nyegaard.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...