Aase Nyegaard vil helst beholde Skøjtebanen ved havnen

5. november 2020 Politik

Teknik- og Miljøudvalget har, som flere andre udvalg, også drøftet, om det giver mest mening at flytte Skøjtebanen til Rønhaveplads eller lade den blive på Nørrebro ved havnen.

“Og jeg kan ikke sige, vi er enige om det ene eller det andet, fordi det er vi ikke”, siger udvalgsformand Aase Nyegaard til SønderborgNYT.

“Men vi havde en god drøftelse og det var ud fra et glimrende oplæg fra forvaltningen”.

Peger selv på havnen

“Personligt vil jeg helst beholde Skøjtebanen ved havnen og så skal vi investere i en skøjtebane, der er anderledes og mere klimavenlig”, siger Aase Nyegaard til SønderborgNYT. En attraktiv og klimavenlig skøjtebane passer efter hendes mening rigtigt godt ind i Byens Havn og tankerne bag den

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og når det handler om Rønhaveplads, så er det en god idé, at den kommer med i byplanlægningen”, siger udvalgsformanden.

Byrådet skal beslutte

Ligesom Gerhard Bertelsen fra Erhvervsudvalget, så er hun sikker på, at den endelige afgørelse bliver taget i Byrådet.

“Skøjtebanen er en del af budgetaftalen, så det er Byrådet, der skal beslutte”, siger hun. Men inden sagen når så langt, så skal den først igennem Teknik- og Miljøudvalget og Økonomiudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

I første omgang var der alene tale om drøftelser.

Læs også: Udvalgspolitikere har delte meninger om Skøjtebanens placering

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Politik, Nordborg

Socialdemokratiet ville uddanne SOSU-ere på Nordals

27. oktober 2021 Politik

Regeringen har fremlagt udspillet ‘Tættere på II’ hvor man har udpeget mulige placeringer for nye ungdomsuddannelser i de mindre byer. Nordborg er ét af de udpegede områder. Det giver os muligheden for at placere en ungdomsuddannelse i Nordborg. Det skal vi forstå at udnytte – i Socialdemokratiet ser vi det ikke som en mulighed at […]

Læs mere...