Afdelingsleder Marianne Korsgaard Helms stopper i Børn og Familie

19. januar 2017 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Torsdag har Carsten Lund i Børne- og Uddannelsesforvaltningen sendt en mail rundt til sine medarbejdere, kommunens ledelse og Byrådet.

Afdelingschef Marianne Korsgaard Helms har meddelt, at hun ønsker at gå på pension til august 2017. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Marianne for hendes arbejde i Sønderborg Kommune”, skriver direktør for Børne- og Uddannelsesforvaltningen Carsten Lund til SønderborgNYT..

Marianne Korsgaard Helms har siden sin tiltrædelse den 1. oktober 2008 stået i spidsen for at få markeret Sønderborg Kommunes indsats på børne- og familieområdet over til et fokus på tidlig indsats og det forebyggende arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune har i dag en profil, som der nationalt peges på er den rette vej at gå på området og det er Mariannes store fortjeneste.

Marianne Korsgaard Helms’ sidste arbejdsdag vil være medio juni 2017 efter afvikling af ferie. Jeg vil ønske hende alt held og lykke fremover, skriver Carsten Lund i sin afslutning på mailen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95) Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...