Advokathuset Muurholm: Har du et spørgsmål eller to om arv eller testamente?

26. april 2016 Erhverv

Hvis du har et spørgsmål eller to om arv eller testamente, så kan du besøge Advokathuset Muurholm på Kongevej 58 onsdag mellem 9 og 18.

Dagen er sat af til at besvare spørgsmål fra de mennesker, der henvender sig. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2014/11/untitled1.png” alt=”retten” width=”261″ height=”193″ />

“Vi kunne sagtens have holdt en temaaften, men når grundighed er et af vores varemærker, så har vi valgt at tale med enkeltpersoner eller par, som henvender sig med konkrete spørgsmål, der jo handler om deres situation”, siger advokat Vivi Muurholm til SønderborgNYT.

Som eksempel gør hun opmærksom på, at det er en udpræget misforståelse, at ugifte samlevende er ligestillet med ægtefæller, når bare de har boet sammen i to år eller mere.

”Det er ikke rigtigt”, siger hun.

Ugifte samlevende skal lave et testamente, eller gifte sig, for at opnå arveret efter hinanden.

“Endvidere bør moderne familier med sammenbragte børn tage stilling til, hvordan arven skal fordeles, fordi børnene alene arver efter deres biologiske forældre, og ikke efter dennes ægtefælle”, siger advokaten.

“Hvis man bare går og tror, at børnene er ligestillet, så tager man grueligt fejl. Loven er nemlig ikke gearet til moderne familier, selvom behovet er der”, siger hun.

Vivi Muurholm anbefaler, at man kommer en tur forbi Advokathuset Muurholm og får en personlig snak om arv og testamenter onsdag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk