Adskillige af de nye politikadetter er flyttet til Sønderborg

14. oktober 2017 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Formanden for Sønderborg Pilitiforbund og Erhvervsudvalget, konservative Ole W. Stenshøj glædes på Sønderborgs og politiets vegne over, at der nu er politikadetter i tjeneste ved grænsen.

“En forespørgsel blandt kadetterne, der kommer fra hele landet, har vist, at halvdelen af dem har bosat sig i Sønderborg kommune. Det er meget glædeligt”, siger Ole W. Stenshøj til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rigspolitiet håber og satser på, at flertallet af kadetterne agter at fortsætte karrieren i Politiet, når Uddannelsescenter Vest i Vejle åbnes.

“Og så er det da dejligt, at der allerede er en hel del kadetter i Sønderborg, som kan pendle til Uddannelsescenter Vest”, siger Ole W. Stenshøj, der gennem sine politikerbriller ser på bosætning.

24. juli 2024 Kultur, Sønderborg

Historisk ringridning med tilskuerne tæt på ryttere og heste

24. juli 2024 Kultur

Tirsdag eftermiddag var ryttere fra familien Nicolaisen og familien Petersen var klar ved galgerne til den historiske ringridning ved Sønderborg Slot – og Ringriderfestens Heroldere både blæste i deres horn og slog på tromme. Rytterne og herolderne var klædt i flotte dragte fra en svunden tid, så ingen var i tvivl om, at det var […]

Læs mere...