Advarsel: “Fotograf” lokker unge piger på Facebook

22. august 2014 Uncategorized
Forældre skal have styr på, hvem deres børn skriver med på Facebook.

Forældre skal have styr på, hvem deres børn skriver med på Facebook.

Politiet vil gerne opfordre forældre til piger omkring teenagealderen til at være opmærksomme på deres børns færden på det sociale medie facebook.

Artiklen fortsætter under annoncen

En i øjeblikket ukendt person huserer for tiden på facebook hvor han kontakter piger helt ned i starten af teenagealderen. Han udgiver sig for at være fotograf og via chat lokker han pigerne til at tage tøjet af og sende billeder af sig selv til ham.

  • Hvis andre oplever det samme vil vi meget gerne høre om det. Ham her skal vi have stoppet, siger Mads Hansson fra Sønderborg Politi til Radio Als.

Af efterforskningsmæssige årsager vil politiet ikke ud med, hvad manden kalder sig på facebook.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Vi vil bare gerne have forældrene gjort opmærksomme på, at de skal holde øje med deres børns færden på facbook, siger Mads Hansson.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Tre kvinder er godt i gang med elektriker-uddannelsen

18. januar 2022 Uddannelse

Mange af de kvinder, som vælger håndværkerfagene, er vant til at være i undertal. Der er nemlig på langt de fleste uddannelser flere mænd i klasselokalerne. Alligevel vælger flere og flere kvinder at søge ind på erhvervsuddannelser – og vi er glade for at se flere kvindelige elever i håndværkerlokalerne hos os, skriver EUC Syd […]

Læs mere...