Advarsel: “Fotograf” lokker unge piger på Facebook

22. august 2014 Uncategorized
Forældre skal have styr på, hvem deres børn skriver med på Facebook.

Forældre skal have styr på, hvem deres børn skriver med på Facebook.

Politiet vil gerne opfordre forældre til piger omkring teenagealderen til at være opmærksomme på deres børns færden på det sociale medie facebook.

Artiklen fortsætter under annoncen

En i øjeblikket ukendt person huserer for tiden på facebook hvor han kontakter piger helt ned i starten af teenagealderen. Han udgiver sig for at være fotograf og via chat lokker han pigerne til at tage tøjet af og sende billeder af sig selv til ham.

  • Hvis andre oplever det samme vil vi meget gerne høre om det. Ham her skal vi have stoppet, siger Mads Hansson fra Sønderborg Politi til Radio Als.

Af efterforskningsmæssige årsager vil politiet ikke ud med, hvad manden kalder sig på facebook.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Vi vil bare gerne have forældrene gjort opmærksomme på, at de skal holde øje med deres børns færden på facbook, siger Mads Hansson.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Sport, Nordborg

Egen UI er superklar til sæsonstarten på lørdag

22. marts 2023 Sport

Egen UI har haft en fremragende forberedelse til den kommende halvsæson i Jyllandsserie 2. Med opstart midt januar i de sure vinterkolde aftener og en uges træningsophold i Tyrkiet i slutningen af februar med mange træningspas på fine græsbaner. Mange fine resultater i træningskampene og et par spændende tilgange. Sidst men ikke mindst – et […]

Læs mere...