Advarsel: “Fotograf” lokker unge piger på Facebook

Arkivfoto
Arkivfoto
22. august 2014 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Politiet vil gerne opfordre forældre til piger omkring teenagealderen til at være opmærksomme på deres børns færden på det sociale medie facebook.

En i øjeblikket ukendt person huserer for tiden på facebook hvor han kontakter piger helt ned i starten af teenagealderen. Han udgiver sig for at være fotograf og via chat lokker han pigerne til at tage tøjet af og sende billeder af sig selv til ham.

  • Hvis andre oplever det samme vil vi meget gerne høre om det. Ham her skal vi have stoppet, siger Mads Hansson fra Sønderborg Politi til Radio Als.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Af efterforskningsmæssige årsager vil politiet ikke ud med, hvad manden kalder sig på facebook.

  • Vi vil bare gerne have forældrene gjort opmærksomme på, at de skal holde øje med deres børns færden på facbook, siger Mads Hansson.
26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...