Advokat Vivi Muurholm ny Rotary-præsident

27. juni 2014 Frivillige
Ny præsident Vivi Muurholm og til højre Frederik Nicolaisen, der på årsmødet 26. juni modtog Paul Harris Fellow hædersmedalje for mange års tro tjeneste i klubben.

Ny præsident Vivi Muurholm og til højre Frederik Nicolaisen, der på årsmødet 26. juni modtog Paul Harris Fellow hædersmedalje for mange års tro tjeneste i klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pressemeddelelse:

Sønderborg Rotary Klub, der er den ene af to klubber i Sønderborg, har efter reglerne skiftet præsident. Ny præsident er advokat Vivi Muurholm. Der er også skiftet ud i bestyrelsen, der udover den nye præsident består af sekretær Lisbeth Jakobsen, kasserer Christian Bang Petersen, klubmester Gerner Petersen, programudvalgsformand Niels Sørensen, den nu afgåede præsident Finn Lautrup og den kommende præsident i 2015-2016, vinhandler Jørn Petersen.

Om Sønderborg Rotary Klub

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Rotary Klub blev chartret 23. april 1937 og har i øjeblikket 62 medlemmer, der mødes hver torsdag kl. 12.30 på Hotel Comwell.

Om Rotary International

Rotary er verdens største netværksorganisation med 1,2 mio. medlemmer fordelt over 168 lande i 32.000 klubber. I Danmark er der 260 klubber med 12.000 medlemmer.

Rotary er bl.a. kendt for sin humanitære indsats og sin ungdomsudvekslingsprogram. Rotary har siden 1988 arbejdet tæt sammen med bl.a. WHO og UNICEF om at udrydde polio, der især forkrøbler og dræber børn. Siden projektets start i 1988 er det nu lykkedes at udrydde 99 % af tilfældene i forhold til dengang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvert år sendes på verdensplan 7.500 unge mennesker på udvekslingsophold. Et ophold varer typisk 1 år. Sønderborg Rotary Klub deltager i dette udvekslingsprogram, hvor der hvert år sendes et ungt menneske ud til et oversøisk land, og hvor klubben modtager et ungt menneske. Klubben modtager i august en pige fra Washington State, USA og sender selv en pige til samme stat i USA. Det er en tilfældighed, at der i begge tilfælde er tale om Washington State.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Vi skal have børn og unge tilbage i foreningerne

16. september 2021 KV21

Byrådskandidat Niels Ole Bennedsen, Socialdemokratiet, skriver: Ifølge hjemmesiden medlemstal.dk, som er det sted, der indsamler foreningernes medlemstal for idræt, spejder m.m. har Sønderborg kommune mistet over 2000 medlemmer de sidste par år. Et fald på over 8 procent angiveligt på grund af Corona! Slemt ser det ud for børn og unge, som står for de […]

Læs mere...