Advokatforretningen Råd til Advokat udvider med ny medarbejder

26. oktober 2017 Erhverv

I Perlegade 17 holder Sønderborgs nyeste advokatforretning til og efter et år i Sønderborg, udvider Råd til Advokat med en ny kollega. Det er den erfarne Frode Christensen, der nu er en del af advokatteamet som også tæller Michael Gabrielsen og Marianne Betzer.

Advokaterne hos Råd til Advokat i Perlegade: Michael Gabrielsen, Marianne Betzer og Frode Christensen

”Jeg valgte at flytte min advokatforretning fra Aabenraa til Sønderborg, da vi i forvejen havde en del kunder i Sønderborg og nu glæder det mig, at vi fortsat får nye kunder. Derfor kan vi nu byde velkommen til Frode og dermed udvide advokatforretningen, således at vi nu udover at yde rådgivning i en bred vifte af private og erhvervsmæssige sager også kan tilføje strafferetseksperter til Råd til Advokats portefølje”, siger Marianne Betzer, indehaver af Råd til Advokat, til SønderborgNYT.

”Det glæder mig virkelig, at en så erfaren advokat, der har arbejdet i Haderslev i hele sin karriere, har valgt at tage springet til Sønderborg og arbejde for et lille og måske lidt utraditionelt advokatkontor”, tilføjer Marianne Betzer.

Flere har måske stiftet bekendtskab med Marianne Betzer, der er stifter af Sønderjyllands Retshjælp. Idet hun deltog i TV-programmet ‘Retshjælpen’, der kørte over to sæsoner på DR1, hvor man kunne følge det daglige arbejde i retshjælpen.

”Vi driver fortsat ‘Sønderjyllands Retshjælp’ og yder juridisk rådgivning hver uge i Haderslev, Aabenraa og Sønderborg samt på telefon og mailen og det glæder mig og mine kollegaer rigtig meget, at vi gratis kan hjælpe folk med juridiske spørgsmål i dagligdagen. Der er rigtig mange der har et behov for juridisk hjælp, når det brænder på, og her kan vi hjælpe med råd og vejledning om, hvordan de kan komme videre”, siger Marianne Betzer til SønderborgNYT.

I anledning af at Frode Christensen er startet hos Råd til Advokat er der fredag reception for kunder, forretningsforbindelser og kollegaer i Perlegade 17 fra kl. 13-16.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk