Advokathuset Muurholm har nu Susanne Højgaard Larsen med på holdet

2. december 2016 Erhverv

Vivi Muurholm fra Advokathuset Muurholm har netop fået en ny advokat med holdet.

Det er Susanne Højgaard Larsen, der slet ikke var det mindste i tvivl om, at det ville være godt for hende at komme indenfor i Advokathuset Muurholm.

“Jeg synes, at Vivi Muurholm og jeg svinger rigtigt godt sammen, så jeg fulgte ganske enkelt bare min mavefornemmelse”, siger Susanne Højgaard Larsen til SønderborgNYT. Hun er også meget bevidst om, at det er udviklende at skifte job.

Vivi Muurholm er glad for at have fundet den helt rigtige til sit advokathus.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Susanne Højgaard Larsen har erfaringer med personskade- og arbejdsskadeerstatninger, så der er ny viden, der kommer ind i huset”, siger Vivi Muurholm til SønderborgNYT. Hun fortæller videre, at der er kommet flere klienter og dermed flere opgaver, så det er ordet succes, der forklarer grunden til Susanne Højgaard Larsens entré.

Privatretlige sager, skilsmisser, forældreret, ægtepagter, handel med fast ejendom og lejesager er med på listen over de sager, som Susanne Højgaard Larsen har arbejdet med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hjem til Sønderborg

Susanne Højgaard Larsen er født og vokset op i Sønderborg.

“Og så brugte jeg lige ti år i Aarhus, hvor jeg læste jura og også arbejdede en tid på universitetet”, siger Susanne Højgaard Larsen, der kom retur i 2015.

Rigtigt mange politikere har sagt, det er en god ting, når unge mennesker rejser ud af Sønderborg og uddanner sig.

De skal bare huske at komme igen, når der er blevet færdige.

Og det huskede Susanne Højgaard Larsen.

Susanne Højgaard Larsen kan kontaktes HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...