Æ Als Knejte udfordrer andre veteranknallertkørere i knallert-ringridning

24. februar 2020 Kultur

Den 31. juli klokken 15 bliver der kørt knallert-ringridning i Vollerup og det er en idé, som veteranknallert-kørerne i Æ Als Knejte er kommet på.

“Vi er 30 mand, der synes, det er sjovt at køre på veteran-knallerter og vi vil gerne mødes med andre, der har samme interesse. Og når vi mødes, så må der jo gerne ske et eller andet, som gør det sjovt”, siger Rasmus Meyer, som er ‘president’ i klubben.

Rasmus Meyer bor i Vollerup og vil gerne gøre sit til, at der sker mere til den lokale ringridning.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Flere af de små ringridninger har det svært og vi tænkte, at hvis Vollerup Ringridning er med på ideen, så vil vi lave knallertringridning hos dem. Og den idé er de med på. Det samme er Vollerup 2Hjul-Center, der vil hjælpe os sådan, at vi har vores ringridning på deres område”, siger Rasmus Meyer til SønderborgNYT.

“Vores klub tjener ikke noget på knallertringridningen. Vi synes, at deltagergebyrerne skal gå til Vollerup Ringridning”.

Veterankørerne synes, det også på andre måder giver mening, at de laver deres arrangement ved Vollerup Ringridning.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Samme eftermiddag er der cykelringridning, så det bliver jo også en familiedag og det passer os rigtigt fint”, siger Rasmus Meyer.

Æ Als Knejte har 30 aktive medlemmer og er en klub, hvor især familiefædre kan køre på og rode med ældre knallerter.

“Det fascinerende ved at køre veteranknallert er, at man nærmest føler sig som teenager igen”, siger president Rasmus Meyer.

Tilløbet til Æ Als Knejte blev taget i 2016 og den 5. juli 2017 blev klubben dannet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...