Ægtepar fejrede udgivelsen af hver deres cd

18. marts 2019 Kultur

Mandag eftermiddag var der release af hele to dc’er i Det Sønderjyske Køkken, hvor ægteparret Anne Agerskov og Ulrik Spang-Hanssen havde inviteret enhver, som havde lyst til at kigge indenfor.

Anne Agerskov fortalte, at hendes cd har eventyr som tema og at musikken er fransk.

“Og jeg synes, vi skal lytte til den, inden vi sætter min mands cd på. Han har nemlig et symfoniorkester med på sin og det får jo min til at virke lidt enkel, hvis den kommer bagefter”, sagde Anne Agerskov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ulrik Spang-Hanssens cd har været længe undervejs.

“Ideen med at indspille en cd med et symfoniorkster og orgel fik jeg i Aarhus, hvor der er et orgel i Musikhuset”, sagde han.

Men det var ikke sådan lige at få de aarhusianske musikere med til at indspille.

“Jeg ventede og ventede – indtil jeg fik det endelige nej fra musikschefen”, sagde Ulrik Spang-Hanssen til en pæn skare af gæster. som var kommet for at sige tillykke og også sikre sig et eksemplar af hver cd.

“Heldigvis ville Sønderjyllands Symfoniorkester være med. Men der er ikke orgel i Alsion og i kirkerne er der godt nok orgler, men ikke plads til 64 musikere”, sagde Ulrik Spang-Hanssen. Men ved at bruge computer, så lykkedes det hele – og mandag blev begge cd’er sluppet fri.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...