Ældre ægtepar gav en kvinde deres dankort, pinkoder og smykker

Endnu et bedrageri mod ældre. Arkivfoto: Ole Kæhler
Endnu et bedrageri mod ældre. Arkivfoto: Ole Kæhler
17. april 2024 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Politiet har fået endnu en anmeldelse om bedrageri og den kom fra et ældre ægtepar på Hjortevej i Sundsmark, hvor der mandag eftermiddag kom en kvinde og sagde, at hun var fra banken.

“Samtidig med, at kvinden er der, er der en mand, som ringer til parret og fortæller, at han ringer fra banken og siger, at de har sendt en medarbejder ud for at hente parrets dankort, som var blevet misbrugt”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg.

“Parret udleverede dankort og pinkoder – og de gav også kvinden deres smykker. Efterfølgende blev der hævet penge fra kontoen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge politiet hænger sagen sammen med en række lignende sager, som SønderborgNYT skrev om tirsdag.

“Vi håber, at overvågning og vidneforklaringer fører os til parret, som bedrager de ældre”, siger Chris Thorning Vesterdal.

28. maj 2024 Samfund, Sønderborg

SONFOR vil bruge over en milliard på et nyt renseanlæg

28. maj 2024 Samfund

I 2016 blev det besluttet, at der skulle bygges et centralt renseanlæg i Sønderborg Kommune, og dengang blev der sat en prislap på 300 millioner kroner på projektet. Her, otte år senere, kigger SONFOR ind i en samlet investering på 1,3 milliarder kroner. Det siger bestyrelsesformand for SONFOR, Ellen Trane Nørby, til SønderborgNYT TV i […]

Læs mere...