Ældrepleje: Korttidspladserne i Ulkebøl fungerer tiptop

8. juli 2016 Samfund

 

 

Når ældre borgere blev udskrevet fra sygehuset, men ikke var raske nok til at flytte hjem, var det tidligere sådan i Sønderborg Kommune, at de fik ophold på forskellige plejecentre i kommunen – gerne tæt på hjemmet, men ellers dér, hvor der akut var plads. Den praksis blev ændret i 2013, hvor Center for Korttidspladser i Ulkebøl blev åbnet – suppleret med seks korttidspladser på Tangshave i Nordborg.

Centret i Ulkebøl har nu fungeret i et par år, og allerede tidligere i år, da der blev gjort status, viste det sin klare berettigelse. Statusrapporten taler således om, at “samlingen af korttidspladserne har givet et markant kvalitetsløft”. At korttidspladserne er samlet ét sted giver bl.a. mere sammenhængende rehabiliterings- og sygeplejeindsatser og en mere effektiv drift.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Samlingen af korttidspladser er forløbet godt og efter planen. Det er glædeligt, at opgaverne nu løses endnu bedre til gavn for borgerne. Målet var netop at samle opgaverne for at målrette fagligheden og samle erfaringspotentialet og så er det godt at erfare, at det faktisk virker efter hensigten”, siger seniorudvalgets formand, Preben Storm i en pressemeddelelse.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...