Ældrepleje: Korttidspladserne i Ulkebøl fungerer tiptop

8. juli 2016 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Når ældre borgere blev udskrevet fra sygehuset, men ikke var raske nok til at flytte hjem, var det tidligere sådan i Sønderborg Kommune, at de fik ophold på forskellige plejecentre i kommunen – gerne tæt på hjemmet, men ellers dér, hvor der akut var plads.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den praksis blev ændret i 2013, hvor Center for Korttidspladser i Ulkebøl blev åbnet – suppleret med seks korttidspladser på Tangshave i Nordborg.

Centret i Ulkebøl har nu fungeret i et par år, og allerede tidligere i år, da der blev gjort status, viste det sin klare berettigelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Statusrapporten taler således om, at “samlingen af korttidspladserne har givet et markant kvalitetsløft”. At korttidspladserne er samlet ét sted giver bl.a. mere sammenhængende rehabiliterings- og sygeplejeindsatser og en mere effektiv drift.

”Samlingen af korttidspladser er forløbet godt og efter planen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er glædeligt, at opgaverne nu løses endnu bedre til gavn for borgerne. Målet var netop at samle opgaverne for at målrette fagligheden og samle erfaringspotentialet og så er det godt at erfare, at det faktisk virker efter hensigten”, siger seniorudvalgets formand, Preben Storm i en pressemeddelelse.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Følg med i Forskningens Døgn

22. april 2021 Uddannelse

I næste uge kan alle se med på deres computer, tablet eller telefon, når forskere fra blandt andet universiteter, virksomheder og formidlings- og forskningscentre deler ud af deres viden inden for en bred række af emner og områder. Det er nemlig blevet tid til den årlige begivenhed, der går under betegnelsen Forskningens Døgn, som er […]

Læs mere...