Ældreplejen vinder pris for indsats mod liggesår og fejlmedicinering

27. oktober 2015 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Kommune har som den første kommune i landet fået tildelt en særpris i tilknytning til den prestigefyldtetangshave initiativpris Den Gyldne Skalpel. Dette blev meddelt den 21. september i forbindelse med, at selve prisen blev tildelt Regionshospitalet i Silkeborg. Det er nu blevet tid til, at særprisen rent faktisk uddeles – det sker i Egernsund på fredag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune har fået prisen for en fornem indsats i ældreplejen med at eliminere liggesår og minimere fejlmedicinering. Indsatsen er i første omgang gennemført i pilotprojekter på plejecentret Tangshave Bo- og Aktivitetscenter og i hjemmesygeplejen/hjemmeplejedistrikt Fjord. Begge steder har man nået målsætningen om 300 dage uden tryksår og fejlmedicinering – og mere til, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...