Ældreplejen vinder pris for indsats mod liggesår og fejlmedicinering

27. oktober 2015 Erhverv

Sønderborg Kommune har som den første kommune i landet fået tildelt en særpris i tilknytning til den prestigefyldtetangshave initiativpris Den Gyldne Skalpel. Dette blev meddelt den 21. september i forbindelse med, at selve prisen blev tildelt Regionshospitalet i Silkeborg. Det er nu blevet tid til, at særprisen rent faktisk uddeles – det sker i Egernsund på fredag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune har fået prisen for en fornem indsats i ældreplejen med at eliminere liggesår og minimere fejlmedicinering. Indsatsen er i første omgang gennemført i pilotprojekter på plejecentret Tangshave Bo- og Aktivitetscenter og i hjemmesygeplejen/hjemmeplejedistrikt Fjord. Begge steder har man nået målsætningen om 300 dage uden tryksår og fejlmedicinering – og mere til, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget sendte forvaltningens sparekatalog videre til Byrådet

17. august 2022 Politik

På onsdagens møde i Økonomiudvalget godkendte politikerne det katalog over sparemuligheder, som forvaltningerne har sat sammen og nu bliver det sendt videre til Byrådet, som skal beslutte, hvor det præcis er, der skal skæres ned. “Nu er det så op til de forskellige partier at finde frem til de konkrete besparelser, som er nødvendige for […]

Læs mere...