Ældrerådet: Tak for rettidig og god omhu på plejeområdet

25. marts 2020 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Ældrerådets formand, Karin Dalager, skriver:

I denne tid, hvor Corona-pandemien skaber uro og utryghed, ikke mindst hos vore sårbare borgere, er det betryggende at opleve, hvordan man i Sønderborg Kommune er på forkant med udviklingen.

Vi vil gerne benytte lejligheden her til at takke forvaltningen Job og Velfærd samt Social- og Seniorudvalget for en flot, gennemarbejdet og forudseende nødplan på hele omsorgsområdet. Det giver os ro og tryghed at vide, at vores politikere og ledere overordnet og helt ned på det praktiske niveau har en plan for, hvad der skal ske, hvis/når pandemien tiltager og kræver flere syge – både blandt borgere og personale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi vil samtidig benytte lejligheden til at sende mange tanker til de medarbejdere, som ufortrødent passer deres arbejde i hjemmepleje, sygeplejen og på vores plejecentre.

Tusind tak – hvad skulle vi dog gøre uden jer!

HUSK – støt den lokale handel! 

INFORMATION OM COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
SønderborgNYTs Corona-kategori

Lad os stå sammen – hold afstand!

21. maj 2024 Sport, Sønderborg

Gymnasie-fodbold: De blå piger vandt stort over de røde

21. maj 2024 Sport

I dag, tirsdag, er det sidste skoledag for alle de gymnasieelever og HF-elever, som skal til afsluttende eksamen inden længe – og Det Blå Gymnasium fejrede dagen med fodboldkampe mod Statsskolen. Den første kamp, der blev spillet, det var pigerne og her vandt ‘de blå’ en overbevisende sejr på hele 7-0 over ‘de røde’. “Det […]

Læs mere...