Ændringer i bestyrelsen i Historisk Samfund for Als og Sundeved

14. juli 2021 Sønderborg

Valgene på generalforsamlingen forleden hos Historisk Samfund for Als og Sundeved medførte enkelte udskiftninger i bestyrelsen. De tre bestyrelsesmedlemmer på valg var Henning Jepsen, Sigga Henriksen og Jytte Urban.

Jytte Urban havde efter mange års virke i bestyrelsen ønsket at udtræde. I hendes sted blev den hidtidige suppleant Gunnar Callesen valgt, skriver Historisk Samfund for Als og Sundeved.

De tre suppleanter er på valg hvert år. Der var nyvalg af Peter Jordt og Kim Løndal fra Sønderborg og genvalg af Lisbeth Kistrup fra Gråsten.

Revisorerne  Kirsten Todsen og Claus Kejser blev genvalgt, og det samme gjorde revisorsuppleanten Hanne Thrane.

Efterfølgende konstituerede bestyrelsen sig med Frede Tychsen som formand, Henning Jepsen som næstformand og Jens Verner Nielsen som kasserer og sekretær.

De øvrige medlemmer af bestyrelsen er Tom Specht, Sigga Henriksen, Povl Christian Callesen, Sten Boye Poulsen, Karin Kaad og Gunnar Callesen.

Desuden sidder museumsinspektør Carsten Porskrog Rasmussen i bestyrelsen som museets repræsentant.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...