Ændringer i bestyrelsen i Historisk Samfund for Als og Sundeved

14. juli 2021 Sønderborg

Valgene på generalforsamlingen forleden hos Historisk Samfund for Als og Sundeved medførte enkelte udskiftninger i bestyrelsen. De tre bestyrelsesmedlemmer på valg var Henning Jepsen, Sigga Henriksen og Jytte Urban.

Jytte Urban havde efter mange års virke i bestyrelsen ønsket at udtræde. I hendes sted blev den hidtidige suppleant Gunnar Callesen valgt, skriver Historisk Samfund for Als og Sundeved.

De tre suppleanter er på valg hvert år. Der var nyvalg af Peter Jordt og Kim Løndal fra Sønderborg og genvalg af Lisbeth Kistrup fra Gråsten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Revisorerne  Kirsten Todsen og Claus Kejser blev genvalgt, og det samme gjorde revisorsuppleanten Hanne Thrane.

Efterfølgende konstituerede bestyrelsen sig med Frede Tychsen som formand, Henning Jepsen som næstformand og Jens Verner Nielsen som kasserer og sekretær.

De øvrige medlemmer af bestyrelsen er Tom Specht, Sigga Henriksen, Povl Christian Callesen, Sten Boye Poulsen, Karin Kaad og Gunnar Callesen.

Desuden sidder museumsinspektør Carsten Porskrog Rasmussen i bestyrelsen som museets repræsentant.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...