Agramkow flytter fokus til avancerede test- og it-løsninger til kunderne

24. oktober 2017 Uncategorized

Agramkow Fluid Systems A/S skifter gear og sætter skub i ny forretningsmodel med øget fokus på øget vækst indenfor appliance-industrien.

Sønderborgvirksomheden har i årevis arbejdet med udvikling og produktion af automatiserede påfyldningsanlæg til automobil- og applianceindustrioen.

Som det første skridt ind i fremtiden har Agramkow besluttet at lægge de automotive aktiviteter i søsterselskabet i Stollberg i Tyskland.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det gør, at der er nogle medarbejdere, der ikke længere skal være hos os og dem prøver vi på at hjælpe videre”, siger direktør Bjarne Ravn Sørensen til SønderborgNYT og han tilføjer, der er tale om virkeligt gode medarbejdere.

“Vi har bestemt os for udelukkende at satse på appliance-industrien, hvor vi allerede er førende i verden, når det gælder automatiserede påfyldningsanlæg til påfyldning af kølemiddel på køleskabe, frysere og airconditions”, siger direktøren.

It-løsninger er fremtiden

Agramkow har udviklet avancerede test- og it-løsninger, som er med til at optimere kundernes produktionsprocesser og generelt sikre en højere produktivitet og kvalitet hos virksomhedens kunder.

“Manuelle processer bliver i stigende grad afløst af robotter, så vi skal levere intelligente robotter til vores kunder”, siger Bjarne Ravn Sørensen og fortsætter:

“Vi går fra at være en apparatfabrik til at være leverandør af it-løsninger”.

Hos Agramkow er man meget bevidste om, der skal tænkes globalt og for at være en del af fremtiden, så skal Agramkow levere en super kvalitet.

“Og for at kunne levere det allerbedste, så skal der et stærkt fokus på nogle få forretningsområder og derfor flyttes auto-delen til Tyskland”, siger direktøren.

Agramkow investerer mange millioner kroner i udviklingen indenfor kølekabe, fryseskab og airconditions og det er der glæde over.

“Samtidig er vi kede af at skulle sige farvel til 20-25 meget dygtige og loyale medarbejdere”, siger direktør Bjarne Ravn Sørensen.

Agramkow har 119 medarbejdere i Danmark og flere end 200 på verdensplan.

Det antal forventes at stige.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk