AGS sender flest elever til naturvidenskabelige uddannelser

19. marts 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Når der skal sættes kryds ved drømmeuddannelsen på ansøgningsblanketten, så vælger færre sydjyske dimittender at sætte krydset ved en naturvidenskabelig uddannelse.skole

Det viser en undersøgelse Arbejderbevægelsens Erhvervsråd har foretaget for Ingeniørforeningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Men det kommer ikke bag på Ingeniørforeningen, at der er store landsforskelle på, hvor mange der retter blikket mod en naturvidenskabelig uddannelse, siger formand for Ingeniørforeningen i Syddanmark, Birgit Storm til dr.syd.

– Der vi altid være en forskel på gymnasier, for det handler om, hvordan man bliver påvirket af sine kammerater og sine undervisere.

I den sydjyske top ligger Alssundgymnasiet i Sønderborg. Her sender skolen hele 13.1 procent af eleverne videre mod en naturvidenskabelig uddannelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se billeder fra SDU-aspiranternes dag på Alsion:

Knap

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...