AGS sender flest elever til naturvidenskabelige uddannelser

19. marts 2014 Erhverv

Når der skal sættes kryds ved drømmeuddannelsen på ansøgningsblanketten, så vælger færre sydjyske dimittender at sætte krydset ved en naturvidenskabelig uddannelse.skole

Det viser en undersøgelse Arbejderbevægelsens Erhvervsråd har foretaget for Ingeniørforeningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Men det kommer ikke bag på Ingeniørforeningen, at der er store landsforskelle på, hvor mange der retter blikket mod en naturvidenskabelig uddannelse, siger formand for Ingeniørforeningen i Syddanmark, Birgit Storm til dr.syd.

– Der vi altid være en forskel på gymnasier, for det handler om, hvordan man bliver påvirket af sine kammerater og sine undervisere.

I den sydjyske top ligger Alssundgymnasiet i Sønderborg. Her sender skolen hele 13.1 procent af eleverne videre mod en naturvidenskabelig uddannelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se billeder fra SDU-aspiranternes dag på Alsion:

Knap

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...