Ahlmann-Skolen sætter fokus på arbejdsmiljøet

14. juni 2017 Samfund

Siden 2012 har Ahlmann-Skolen i Sønderborg haft rigtig mange lederskift.

Nogle har været konstituerede og andre har været fastansatte.

Det er en stor del af forklaringen på, at det halter med arbejdsmiljøet på skolen.

Det giver sig bl.a. udslag i to påbud, som Ahlmann-Skolen netop har fået fra Arbejdstilsynet.

Påbuddene handler om “Vold og trusler om vold” samt “Høje følelsesmæssige krav”.

Påbuddene kommer efter, at Arbejdstilsynet har været på anmeldt tilsynsbesøg på en række skoler i kommunen i april og maj, herunder på Ahlmann-Skolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ahlmann-Skolen har fået ny leder og afdelingsleder, der nu sætter fokus på arbejdsmiljøet på skolen. Den nye ledelse består af Andrea Steffensen, der tiltrådte som skoleleder den 1. december, og Signe Bramsen, der tiltrådte som afdelingsleder den 1. april i år.

”De to påbud understreger, at der er et akut behov for et bedre arbejdsmiljø på Ahlmann-Skolen, og det tager vi nu hånd om. For det første skal vi have registreret alle hændelser, hvor lærerne oplever problemer med det psykiske og fysiske arbejdsmiljø. På den måde får vi overblik over, hvor vi skal sætte ind. Vi skal også have skabt en kultur, hvor det er legitimt, at henvende sig til kolleger og ledelse, hvis en lærer oplever udfordringer, der er svære at håndtere”, siger Andrea Steffensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Regionsrådsvalg: Regionsrådskandidater tager en tur gennem byen

22. oktober 2021 KV21

Fredag eftermiddag gik Mette With Hagensen og Jette Damsøe Henriksen en tur gennem Sønderborg midtby og de to regionsrådskandidater fik følge af borgmester Erik Lauritzen og andre socialdemokratiske partifæller. Og det giver god mening at gå ud og møde de kommende vælgere. “Når vi går på gaden, så har vi samtaler med folk, som vi […]

Læs mere...