Aktiv sommerferie med Naturskolerne og Blå Flag

29. juni 2015 Samfund

Naturskolerne i Sønderborg Kommune satser på det og byder sammen med Blå Flag Stationen i Sønderborg sommeren velkommen. Igen i år har Naturskolerne og Blå Flag arrangeret en lang række af sommeraktiviteter for kommunens borgere, børn og unge samt turister. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2015/06/IMG_2230-300×200.jpg” alt=”IMG_2230″ width=”300″ height=”200″ />

“Vi har over 209 kilometer fantastik lækker og spændende kystnatur i vores kommune og den vil vi gerne sætte fokus på”, siger naturskoleleder Andreas Hermann, som er med til at lave turene.

Alle arrangementer foregår i skolernes sommerferie. Enkelte af turene er med brugerbetaling, men de fleste er helt gratis, og hvis ikke der står andet i programmet, så dukker man bare op.

Den Blå Flag Station, som står på lystbådehavnen, har åbent en stor del af sommeren og naturvejlederne fra Naturskolerne laver hen over sommeren rullende naturformidling, hvor de kører rundt i kommunen og benytter de gode strande som findes her.IMG_2238

Her tilbyder de sejlads i kano, snorkleture, fiskeri og meget mere.

Man kan læse mere om turene på naturskolernes og den Blå Flag stations facebookside. Du kan downloade hele deres sommerprogram nederst på siden på linket HER.

Folderne kan også hentes på Turistkontoret .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk