Albin Werle udstiller i Augustiana og Augustenborg Project

26. juli 2021 Kultur

Et grundelement i Albin Werles kunstpraksis er spil, nye former for brætspil, nye elementer til spil, nye måder at spille på. Spil forstået som en sammensmeltning af billeder, taktile materialer, og mundtlige eller nedskrevne instruktioner, men også som kunstværker, der skal berøres, flyttes og drejes, synges og udtales. Udstillingen ’One for Sorrow, Two for Joy’, der vises i Det Hvide Palæs herskabelige rum, består af en samling spil – interaktive kunstværker i taktile materialer og varierende formater.

Artiklen fortsætter under annoncen

”I det aktuelle kunstprogram vil vi gerne præsenterer vores gæster for kunst, som er sanselig og brugerinddragende, og der er Albin Werles udstilling”, siger kunstkonsulent Hanne Lundgren Nielsen i en pressemeddelelse.

”De besøgende inviteres til at interagere med værkerne, og det skaber alt andet lige en anden form for engagement, når man ikke blot skal se på kunsten, men også godt må ’gøre’ noget”.

Albin Werle er allerede repræsenteret i Augustenborg, idet Augustenborg Project lægger plæne til kunstnerens installation ’Masquerade’, som står ved indgangen til parken.

Artiklen fortsætter under annoncen

AugustenborgProject og Augustiana Kunsthal inviterer til Meet & Eat lørdag den 31. juli kl. 14.

Arrangementet, der foregår på engelsk, indledes med en Artist Talk ved Albin Werle efterfulgt af et let traktement bestående af kanapeer og vin i Café Downstairs.

Billetter á 120 kroner kan reserveres ved tilmelding til sille@augustenborgproject.com

Udstillingen åbner fredag den 30. juli, hvor alle er velkomne i tidsrummet kl. 16.00 – 18.00.

Kunstneren vil være til stede.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...