Alex Gustavsson får igen præmier for sine brød

27. september 2016 Erhverv

Alex Gustavsson fra Byens Brødhus i Sønderborg kan kalde sig danmarksmester i kategorien Fuldkornsbrød. Samtidig har Alex Gustavson bagt landets tredjebedste specialbrød.

Det ligger fast efter Rådhuspladsen i København dannede rammen om den 16. udgave af konkurrencen ”Danmarks bedste brød og kager”, oplyser TV Syd.

I alt 70 produkter kæmpede om at blive Danmarks bedste i syv forskellige kategorier og som nævnt kan Alex Gustavsson stille endnu et par pokaler hjem på hylden.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2009 vandt han bronze i frokoststykker og guld i specialbrød. To år senere blev det til guld i både specialbrød og frokoststykker. Og i 2013 fik Alex Gustavson yderligere to guldmedaljer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...