All Retro Shop: Det første år er gået rigtigt godt

24. april 2019 Erhverv

Den 5. maj kan Pia Teichert fejre det første år med All Retro Shop i Alsgade i Sønderborg, hvor der lejes hylder ud til sønderborgensere, der vil sælge deres brugte ting.

“Jeg har tidligere solgt brugte ting fra vores garage og så var der andre, der bad mig om at sælge for dem. Men skal pengene ind over min konto, så skulle jeg jo lave en virksomhed”, siger Pia Teichert til SønderborgNYT.

I All Retro Shop kan man leje fra en halv og op til fire reoler og det koster fra 250 kroner til 1200 kroner for fire uger. Derudover skal sælger af med 15 procent af den indtjening, som han eller hun får på salget.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Man kan også leje gulvplads”, siger Pia Teichert.

Der er flere fordele ved at sætte sine brugte ting til salg i All RetroShop.

“Der kommere rigtigt mange kunder i butikken og vi er her jo hele tiden, så sælgerne skal ikke passe deres stande”, siger Pia Teichert, der får hjælp af ægtemanden Morten og deres praktikant, Kristian Killemose.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...