Allan Breckling er på vej med to bogcafeer

20. april 2021 Kultur

Værten i Brecklings Bogcafé er i gang med at sætte scenen til de næste bogcafeer og der lægges ud med et gensyn med et par af publikumsmagneterne.

“Flemming Jensen har igen skrevet en morsom bog og det er ‘Kongen af Malmø’, som han vil fortælle om på en bogcafé i slutningen af august”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT.

“Det er altid fornøjeligt og underholdende at være i selskab med Flemming Jensen og jeg glæder mig til at tale med ham om hans seneste bog”, siger bogcafé-væreten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre, at bogcafeen har fået ny adresse.

“Fremover skal vi mødes i Sønderborghus og jeg synes, der er noget rigtigt i, at Brecklings Bogcafé er i den ramme”, siger værten, som er rigtig glad for, at Sønderborghus har sagt ja til et samarbejde.

Billetter til bogcafé sælges ikke længere med spisning inkluderet.

“Men bogcafeens gæster er velkommen til at handle i Sønderborghus’ café”.

Også et gensyn med Lizl Rand

Journalist og forfatter Lizl Rand, som skrev ‘Kom godt ud af din angst’, besøger igen Brecklings Bogcafé og det gør hun i oktober.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Lizl Rand er fantastisk til at øse ud af sine egne oplevelser med angst og hun besvarer gerne alle mulige spøgsmål fra cafégæsterne. Hvis du ikke har oplevet hende tidligere, så venter der en rigtig god oplevelse – og det gør der også til alle dem, der har hørt hende fortælle om sit liv og sine dyrekøbte erfaringer”, siger Allan Breckling.

“Ud over de to bogcafeer, så er der meget mere på vej. Sløret for, hvad det er, løftes senere”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOF Syds online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse […]

Læs mere...