Allan Breckling glæder sig til at mødes med succes-forfatter

5. december 2021 Kultur

Allan Breckling fortæller, at hans begejstring er helt i top og den kender ingen grænser.

”At tænke sig at den absolut største danske forfatter i nyere tid har valgt Brecklings Bogcafé igen og denne gang vil han fortælle om sin nye roman, Natrium Chlorid, som har fået årets bedste anmeldelser og er røget ind på Der Spiegels bestsellerliste som nummer ét på kun syv dage. Det er stort”, siger bogcafé-vært Allan Breckling til SønderborgNYT.

”Det bliver en stor glæde for mig, når jeg stiller mig op ved siden af forfatteren for bore lidt i det univers han har skabt med Afdeling Q-serien – og måske også komme med drilske spørgsmål. De, der før har oplevet Jussi Adler-Olsen – for ham er det jo – ved, at den mand er meget, meget morsom og lur mig om vi ikke igen bliver omsluttet med både alvor og store latterbrøl.  Det bliver en interessant og dejlig dag på Sønderborghus”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og så varmes der op af det nye talent – den 19-årige Dicte Elholm går på scenen med sin smukke stemme og guitarspil.

”Så kom tidligt og rigtig god fornøjelse. Selvfølgelig signerer forfatteren bøger, når han er færdig med at fortælle”, siger Allan Breckling.

Jussi Alder-Olsen kan opleves på Sønderborghus søndag den 12. december klokken 15.

Billetter, som koster 195 kroner, får man ved at ringe til Allan Breckling på telefon 5240 6616 eller sende en mail til acharling@gmail.com

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...