Alletiders kaffeløsning til virksomheder og cafeer

25. juni 2014 Erhverv

Nu er det slut med at have kaffen til at stå og snurre i kaffemaskinen dagen lang – og slut med at stå og sætte den ene kande efter den anden over.

Løsningen er en kaffeautomat, der stort set passer sig selv – og tanker kruset, når der trykkes på knappen. Vel at mærke med friskbrygget kaffe eller hvad man nu vælger at trykke på. Der kan vælges mellem otte produkter til maskinen.5cf738614d14e1b2ec297406799f887d

Artiklen fortsætter under annoncen

Service

Der betales et depositum, når automaten sættes op hos jer – og hvis i ikke vil have den længere, så får i pengene igen, når den bliver hentet – så der skal altså ikke investeres i en automat.

I er velkomne til at ringe til Cafeu i Sønderborg på 50301570 så i kan få en snak om de mange fordele ved automaten. Repræsentanten har naturligvis en automat med, så i kan se den i brug.

Prisen for en kop kaffe bliver 98 øre – og så skal i ikke spekulere på at bestille refill – det klarer automaten selv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis i synes, det er en løsning, der gør dét at få en kop kaffe lettere, så ring straks 5030 1570.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...