Alletiders kaffeløsning til virksomheder og cafeer

25. juni 2014 Erhverv

Nu er det slut med at have kaffen til at stå og snurre i kaffemaskinen dagen lang – og slut med at stå og sætte den ene kande efter den anden over.

Løsningen er en kaffeautomat, der stort set passer sig selv – og tanker kruset, når der trykkes på knappen. Vel at mærke med friskbrygget kaffe eller hvad man nu vælger at trykke på. Der kan vælges mellem otte produkter til maskinen.5cf738614d14e1b2ec297406799f887d

Artiklen fortsætter under annoncen

Service

Der betales et depositum, når automaten sættes op hos jer – og hvis i ikke vil have den længere, så får i pengene igen, når den bliver hentet – så der skal altså ikke investeres i en automat.

I er velkomne til at ringe til Cafeu i Sønderborg på 50301570 så i kan få en snak om de mange fordele ved automaten. Repræsentanten har naturligvis en automat med, så i kan se den i brug.

Prisen for en kop kaffe bliver 98 øre – og så skal i ikke spekulere på at bestille refill – det klarer automaten selv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis i synes, det er en løsning, der gør dét at få en kop kaffe lettere, så ring straks 5030 1570.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Erhverv, Sønderborg

Hjælp Iver Daabeck med at forebygge madspild – pluk selv majs på markerne

25. september 2021 Erhverv

Iver Daabeck har to marker med sukkermajs tæt ved Sønderborg. Den ene ligger lige til højre, når man kører af Alssundbroen. Den anden ligger ved samkørselspladsen på Sundeved-siden, hvor der også står en salgsbod med kartofler, majs og halloweengræskar. “Jeg har det problem, at ALDI og Salling Group påstår, de ikke kan sælge majs mere […]

Læs mere...