Almost Irish – fire brødre – spiller i Kultursalen

16. november 2019 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Er du vild med irsk folkemusik, så skal du købe en billet til Kultursalen i Augustenborg-Hallerne til den 24, januar, hvor fire vestjyske brødre endnu en gang kommer og spiller.

Brødrene kalder sig Almost Irish og har rod i Holsted, hvor de voksede op i et hjem med masser af musik på grammofonen. Senere spillede de selv lystigt i musikskole – og de to ældste begyndte at tage ud og spille for publikum. Gruppen blev udvidet med den tredje bror og nu er den sidste også kommet med.

“Vi er optaget af den irske folkemusik og efter flere ture til Irland har vi opdaget, hvor stor den verden er”, siger Rasmus, som er den ældste i flokken. Rasmus fortæller, at den eneste af brødrene, der har en smule X-factor og chance for en solo-karriere er violinspilleren, Lucas.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men den mulighed prøver vi andre at spolere”, siger han. Og gid det lykkes, for de fire gutter passer så fantastisk godt sammen og det er svært at forestille sig, der er en af dem, der pludselig hellere vil noget andet.

Det specielle

“Det specielle ved at være brødre er, at vi har samme mor og far, siger Rasmus, der er den mest snakkende i gruppen. Heldigvis tager Alexander, der er fløjte- og guitarspiller over:

“Jeg er uddannet lærer og tog springet fra seminariet og direkte på understøttelse. Altså har jeg masser af tid og den er brugt på at skrive et par instrumentalnumre… af fra nodehæftet. Og desværre har mine brødre ikke haft så meget tid til at øve i, som jeg har, men går det ikke, så spiller vi numrene igen et par gange efter pausen”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men hans brødre klarede det glimrende og med deres smittende, gode humør fik de igen og igen båret den musik, som de sætter så høj pris på, ud til publikum.

Hvis du skal opleve Almost Irish, skal du købe en BILLET HER

21. maj 2024 Sport, Sønderborg

Gymnasie-fodbold: De blå piger vandt stort over de røde

21. maj 2024 Sport

I dag, tirsdag, er det sidste skoledag for alle de gymnasieelever og HF-elever, som skal til afsluttende eksamen inden længe – og Det Blå Gymnasium fejrede dagen med fodboldkampe mod Statsskolen. Den første kamp, der blev spillet, det var pigerne og her vandt ‘de blå’ en overbevisende sejr på hele 7-0 over ‘de røde’. “Det […]

Læs mere...