Als-Fynbroen får forstærkning fra Flensborg

8. april 2014 Erhverv

Bestyrelsen i Foreningen Als-Fyn Broen er netop blevet forstærket, idet der indtræder et nyt bestyrelsesmedlem fra Nordtyskland. Foreningen Als-Fyn Broen arbejder for etablering af en fast forbindelse mellem Als og Fyn, som skal skabe vækst og udvikling i området.

Det nye medlem af bestyrelsen er arkitekt Glenn W. Dierking fra Flensborg, fortæller foreningens formand, Mogens K. Nielsen. Han siger, at Als-Fyn broen ikke kun er et trafikprojekt, men at den faste forbindelse er vigtig for at skabe dynamik og nye muligheder på Fyn og i Sønderjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Glenn W. Dierking er ny i brobestyrelsen.

Glenn W. Dierking er ny i brobestyrelsen.

Mogens K. Nielsen understreger, at broen ikke kun vil skabe bedre sammenhæng i Region Syddanmark, men at den også vil være med til at forstærke forbindelsen til Tyskland og styrke samarbejdet over grænsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Nordtyskland kan man også se udviklingsmuligheder med den faste forbindelse. En af fortalerne for Als-Fyn broen er Flensborgs overborgmester, Simon Faber.

På Foreningen Als-Fyn Broens generalforsamling i slutningen af februar 2014 blev det besluttet, at bestyrelsen kunne finde et nyt medlem fra Nordtyskland. Vi har nu fundet det nye bestyrelsesmedlem og er glade for, at vi har fået Glenn W. Dierking med i foreningens bestyrelse som repræsentant for Nordtyskland, siger Mogens K. Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Glenn W. Dierking udtaler, at han med Als-Fyn broen kan se perspektiver for Nordtyskland og Flensborg-området, og at den faste forbindelse kan være med til at styrke forbindelserne til Danmark til glæde for begge lande.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Politik, Nordborg

Jan Rytkjær Callesen prøver at genstarte sin politiske karriere

28. juni 2022 Politik

Jan Rytkjær Callesen fra Nordals, som tidligere har siddet i Folketinget og i Byrådet for Dansk Folkeparti, har meldt sig i Inger Støjbergs nye parti, Danmarksdemokraterne. Han agter også at stille op som lokal kandidat – og spår, at Danmarksdemokraterne vinder hele 20 mandater til det næste folketingsvalg. “Jeg sagde i begyndelsen af maj måned, […]

Læs mere...