Als-Fynbroens medlemmer skal høre om den muligt kommende forundersøgelse

15. september 2020 Samfund

Foreningen Als-Fynbroen har den 24. september klokken 19 ambassadørmøde for medlemmer på Hotel Sønderborg Strand.

Bestyrelsen er utroligt glad for den store støtte, der er til arbejdet for en fast forbindelse mellem Als og Fyn og også i disse Corona-tider arbejdes der for det fælles mål om en fast forbindelse mellem Als og Fyn.

At der har været talt om el-færger er kun naturligt, når sejladserne i 2023 skal sendes i færgeudbudsrunde. El-færger er en naturlig overgang indtil der er en fast forbindelse, skriver foreningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På mødet vil sekretær i komiteen for Als-Fynbroen Jes Schwartz-Hansen fortælle om den aktuelle status og forventningerne til den muligt kommende forundersøgelse.

Samtidig får Als-Fynbroen besøg af ingeniør Villads Engstrøm fra Svendborg, der arbejder med Femern-forbindelsen. Han vil fortælle om bygningen af de kommende tunnelrør, som skal lægges i havet mellem Lolland og Femern.

Alle er velkommen til at melde sig ind i foreningen Als-Fynbroen på hjemmesiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Kultur, Gråsten

Brecklings Bogcafé: Halvdelen af billetterne til Jussi Adler Olsen er solgt

Foto: Robin Skjoldborg
24. oktober 2021 Kultur

Noget tyder på, at det blive sidste gang man kan møde krimikongen Jussi Adler-Olsen i det sønderjyske, siger Allan Breckling, som er vært i Brecklings Bogcafé, som har valgt Gråsten – det lille kongerige – til at få besøg af den verdensberømte forfatter torsdag den 18. november klokken 19.00. Rammen bliver Ahlmannsparkens BHJ-sal. “På 10 […]

Læs mere...