Als Maskinfabrik støtter Park by Mens Cuts arrangement for unge cancerpatienter

10. september 2020 Samfund

Torsdag formiddag var Lena Krag Schmidt fra Park by Mens Cut inviteret på besøg hos Als Maskinfabriks direktør og ejer, Jane Svanekær Gram, fordi virksomheden vil bakke op om salonens arrangement for teenagere, der har været gennem en kræftbehandling.

“De unge kommer fra det meste af landet og de skal hygge sig sammen en weekend i Marina Fiskenæs. Den ene af dagene skal de ind til Park by Mens Cut, hvor de får stylet hår, inden Brøggeriet inviterer dem til aftensmad”, siger Lena Krag Schmidt til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når 25 unge mennesker skal transporteres fra Gråsten til Sønderborg, så kan det blive en betydelig udgift.

“Og derfor er vi i Als Maskinefabrik glade for at kunne fortælle, at vi har bestilt Dybbøl Turist til at køre de unge mennesker til Sønderborg og tilbage til Gråsten igen”, siger Jane Svanekær Gram.

Når direktøren fra Als Maskinfabrik vælger at støtte Park by Mens Cuts velgørenhedsarrangement, så er der en rigtig god grund.

“Vi synes, at Lena Krag Schmidt er en fantastisk ildsjæl og vi har jo deltaget i hendes Knæk Cancer-arrangementer”, siger Jane Svanekær Gram til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men i år har Coronaen spændt ben for Knæk Cancer-auktion og så fik jeg mulighed for at give 25 teenagere en god oplevelse”, siger Lena Krag Schmidt.

“Og jeg synes, det er fedt, når der er nogen, der gør noget her i Corona-tiden – også selvom det er i mindre målestok end tidligere. Et lille arrangement tæller også”, siger maskinfabrik-direktøren og fortæller videre, at det er vigtigt for hende at støtte lokalt.

“Vi er jo en lokal virksomhed, så vi bakker naturligvis op om lokale initiativer ligesom vi handler lokalt”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvordan det gavner Als Maskinfabrik at støtte velgørendhed, kan direktøren ikke sige.

“Men det gør os glade og det er også vigtigt”, siger hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...