Als Performance Akademi giver den fuld gas i FAME

7. marts 2019 Kultur

Kom og oplev unge talenter fra musikskolen fyre den af i FAME – the musical. Ud over unge skuespillere fra Als Performance Akademi deltager kor og orkestre fra musikskolen. Det er bl.a. elever fra musikskolens talentlinje, der står for musikken i den knap to timer lange forestilling.

I alt 60 unge er på scenen til forestillingen på Sønderborg Teater onsdag den 20 marts, skriver Musikskolen..

I stykket møder vi en række unge mennesker på en talentskole, som finder ud af, at det er hårdt arbejde, hvis de skal blive til noget. De unge har de kunstneriske ambitioner tilfælles, men kæmper hver især med eksistentielle udfordringer som generthed, humor, ordblindhed, overvægt, den baggrund de kommer fra osv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Musicalen bygger på ungdoms-dansefilmen FAME, der var vildt berømt i 1980erne. Filmen, der var instrueret af Alan Parker, vandt flere priser, blandt andet en Oscar for titelsangen ”Fame”. I 2009 kom der en genindspilning af filmen og den har også affødt en tv-serie, der har kørt i seks sæsoner. Musicalversionen, der bygger på en bog af José Fernandez og har musik af Steve Margoshes, er sat op rundt omkring i hele verden – og nu altså også i Sønderborg!

De unge skuespillere fra Als Performance Akademi har arbejdet med stykket siden august og glæder sig enormt meget til at vise det færdige resultat frem!

Artiklen fortsætter under annoncen

Forestillingen klokken 10 er udsolgt, men du kan stadig nå at købe billetter til forestillingen klokken 16:30 og 19:00 HER på BILLETTEN 

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 COVID-19, Sønderborg

Stadig fald i antallet af Corona-smittede

28. november 2021 COVID-19

Dagens tal fra Statens Serum Institutut viser, at der nu er 306 personer i Sønderborg Kommune, som er smittet med Corona og det er et lille fald på 24 siden lørdag. Den seneste uge har 14.304 lokale taget en pcr-test og 2,13 procent af dem fik et ‘positivt’ resultat. Mandag genindføres brugen af mundbind flere […]

Læs mere...